Vad vi gottar oss!

Vänner, vänner, vänner!!
idag tog jag (josefine) och debora oss en kaffe sådär på eftermiddagen. otroligt och välbehövt efter några lektioner sådär och precis efter maten! sånt gillar vi. väl när vi skulle köpa vårat kaffe så sa debora in en flikande röst "jag är sugen på nåt mer, inte chocklad och inte godis" efter någon minuts tänkade gav vi oss iväg mot bänken med en kopp kaffe var och en påse gott och blandat.. oh så GOTT det var! har glömt bort hur smaskens det smakade fast gillar verkligen inte de gröna önödigheterna i den blåa påsen, fast de är ju en annan femma! :P oviktig med andra ord! hah.... men ja! :) detta var nog allt för denna gång simma lugnt kära fika vänner. glöm inte ta vara på dina vänner de är mer värda än guld, Tro mig! :D ha de toppen!! på återseende!

+ =SANT

/J <3


Vi existerar!

Fy skam på oss!!
Nu var det alldeles för längesen vi uppdaterade här. Vår grupp finns fortfarande kvar och är relativt aktiv. ohja.

vi har utökats med 2 medlemmar..
Robert Wirsén och Jennifer Andersson.
De fick båda genom gå det svåra eldprovet.
Robert klarade med nöd och neppe, men ingen kunde motstå hans manliga charm när han en morgon kom gående längst korridoren med en helt nybakad blåbär/hallon paj! haha så söt. den var otroligt god och våra hjärtan kunde inte motstå denne manliga varelse i får förening.
Jennifer där emot klarade provet utan svårigheter. även hon hamnade som "prao" (robert med förseten) hon överskade oss med lint mintchocklad i skolan. gott gott gott! ett pluss i kanten till deras insatser. vi är inget annat än stolta över hur flitigt de har försökt smälta våra hjärtan.

Vi har fotat med vår förening "fikakonsumenterna" till årsboken. alla vet ju att vi kommer va dom snyggaste av de alla! :D

Det var nog allt för denna gång. ha de gott kära fika vänner!

/J

RSS 2.0